Etsi lähin katsastusasemasi

Katsastusasemamme

Valkeakosken Autokatsastus

Valkeakosken Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Palvelemme Holmin alueella ST-Autokeskuksen tiloissa.

Tuurin Autokatsastus

Tuurin Autokatsastus Oy on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme Tuuriin. Katsastuspalvelut hoituvat ammattitaidolla samojen tuttujen tekijöiden toimesta edelleen.

Kaarina

Kaarinan SF Katsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Kaarinassa palvelemme henkilö- ja pakettiautojen sekä perävaunujen omistajia. Toimipisteessämme voit hoitaa myös veneiden rekisteröinnit.

Toijalan Autokatsastus

Toijalan Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme Akaan Toijalaan! Toijalassa onnistuu kevyiden ajoneuvojen sekä kevyt kuorma-autojen katsastukset. Asema sijaitsee Levytiellä, Toijalan ABC:n lähellä.

Sastamalan Autokatsastus

Sastamalan Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Meillä onnistuu henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastukset sekä rekisteröintikatsastukset ja kevytkuorma-autojen määräaikaiskatsastukset.

Sääksjärven Autokatsastus

Sääksjärven Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Palvelemme Tampereen eteläpuolella alle 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereen Keskustorilta Lempäälän Höytämössä, aivan moottoritien ja Autohuolto K. Ylösen vieressä.

Raisio

Raision SF Katsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Katsastamme sekä kevyttä kalustoa että raskaita ajoneuvoja. Raskaan kaluston katsastukset hoidamme ajanvarauksella Asennustyö M. Ahlqvistin toimitiloissa. Meillä voit myös rekisteröidä veneesi.

Viholan Autokatsastus

Viholan Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Palvelemme Viholan Citymarketin naapurissa Tokmannin kiinteistössä.

Nokian Autokatsastus

Nokian Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Palvelemme Kankaantaan kaupunginosassa Kaakkurintiellä.

Lempäälän Autokatsastus

Lempäälän Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Löydät meidät Ideaparkin alueelta. Katsastamme kaikki ajoneuvot raskaasta kalustosta harrasteajoneuvoihin ja henkilöautoihin.

Forssan Autokatsastus

Forssan Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme Forssaan. Katsastusasioissa teitää palvelee edelleen tutut ammattilaiset.

Tuusula

Tervetuloa katsastamaan DEKRAlle Tuusulaan! Katsastusasemalle, joka palveli aiemmin nimellä Tuusulan Autokatsastus Oy. Asemalta löydät työn touhusta tutut tekijät jo vuosien takaa. Rutiinit siis ennallaan, mikä tarkoittaa hyvää ja ripeää palvelua kaikissa katsastusasioissa. Tervetuloa!

Kerava

Tervetuloa katsastukseen Keravalle. Muistatko vielä, että tämän aseman tuttu väki palveli teitä ennen nimellä Keravan Katsastus Oy. Asemalta löydät edelleen saman henkilökunnan. Tervetuloa katsastamaan!

Suonenjoki

Tervetuloa katsastukseen Mansikkaraitille Suonenjoelle. Asemamme sijaitsee siellä Pakkasmarjan ja Valion välissä. Junarata pitää ylittää, muista olla varovainen.

Mäntyharju

Tervetuloa katsastukseen Mäntyharjulle. Muistatko vielä, että tämä asema oli ennen JT-Katsastus Oy. Katsastuksesta löytyy edelleen tutut konkarit Jarmo ja Lari.

Joutsa

Tervetuloa katsastukseen Joutsaan. Tiesitkö, että Pohjoismaiden ensimmäinen yksityinen katsastusasema sijaitsi nimenomaan Joutsassa?

Mikkeli

Mikkelissä palvelemme Vauhti-Vaunun mäellä Kirjalassa, osoitteessa Otavankatu 21. Tervetuloa katsastukseen!

Kangasniemi

Kangasniemellä palvelemme katsastusasioissa Teollisuustiellä, tervetuloa!

Varkaus

Tervetuloa katsastukseen Varkauteen. Asemamme löytyy Käpykankaalta.

Pieksämäki

Tervetuloa katsastusasioissa palveltavaksi Pieksämäelle. Nähdään asemallamme Helmintiellä!