Etsi lähin katsastusasemasi

Katsastusasemamme

Katsastus Oulu

Tervetuloa katsastukseen Oulun Hiiroseen! Katsastuspaketti alkaen 39€, ilman lisäkuluja.

Katsastus Valkeakoski

Valkeakosken Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Palvelemme Holmin alueella ST-Autokeskuksen tiloissa.

Katsastus Tuuri

Tuurin Autokatsastus Oy on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme Tuuriin. Katsastuspalvelut hoituvat ammattitaidolla samojen tuttujen tekijöiden toimesta edelleen.

Katsastus Kaarina

Kaarinan SF Katsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Katsastuspaketti alkaen 54€, ilman lisäkuluja.

Katsastus Toijala

Toijalan Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme Akaan Toijalaan! Toijalassa onnistuu kevyiden ajoneuvojen sekä kevyt kuorma-autojen katsastukset. Asema sijaitsee Levytiellä, Toijalan ABC:n lähellä.

Katsastus Sastamala

Sastamalan Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Meillä onnistuu henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastukset sekä rekisteröintikatsastukset ja kevytkuorma-autojen määräaikaiskatsastukset.

Katsastus Sääksjärvi

Sääksjärven Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Palvelemme Tampereen eteläpuolella alle 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereen Keskustorilta Lempäälän Höytämössä, aivan moottoritien ja Autohuolto K. Ylösen vieressä.

Katsastus Raisio

Katsastuspaketti kesän tarjoushinnalla, vain 49€!

Raision SF Katsastus on nyt DEKRA Katsastus. Tervetuloa katsastukseen.

Katsastus Vihola

Viholan Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Palvelemme Viholan Citymarketin naapurissa Tokmannin kiinteistössä.

Katsastus Nokia

Nokian Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Katsastuspaketti alkaen 69€, ilman lisäkuluja.

Katsastus Lempäälä

Lempäälän Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Löydät meidät Ideaparkin alueelta. Katsastuspaketti alkaen 55€, ilman lisäkuluja.

Katsastus Forssa

Forssan Autokatsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme Forssaan. Katsastuspaketti alkaen 71€, ilman lisäkuluja.

Katsastus Tuusula

Tervetuloa katsastamaan DEKRAlle Tuusulaan! Katsastusasemalle, joka palveli aiemmin nimellä Tuusulan Autokatsastus Oy. Asemalta löydät työn touhusta tutut tekijät jo vuosien takaa. Rutiinit siis ennallaan, mikä tarkoittaa hyvää ja ripeää palvelua kaikissa katsastusasioissa. Tervetuloa!

Katsastus Kerava

Tervetuloa katsastukseen Keravalle. Muistatko vielä, että tämän aseman tuttu väki palveli teitä ennen nimellä Keravan Katsastus Oy. Asemalta löydät edelleen saman henkilökunnan. Tervetuloa katsastamaan!

Katsastus Suonenjoki

Tervetuloa katsastukseen Mansikkaraitille Suonenjoelle. Asemamme sijaitsee siellä Pakkasmarjan ja Valion välissä. Junarata pitää ylittää, muista olla varovainen.

Katsastus Mäntyharju

Tervetuloa katsastukseen Mäntyharjulle. Muistatko vielä, että tämä asema oli ennen JT-Katsastus Oy. Katsastuksesta löytyy edelleen tutut konkarit Jarmo ja Lari.

Katsastus Joutsa

Tervetuloa katsastukseen Joutsaan. Tiesitkö, että Pohjoismaiden ensimmäinen yksityinen katsastusasema sijaitsi nimenomaan Joutsassa?

Katsastus Mikkeli

Mikkelissä palvelemme Vauhti-Vaunun mäellä Kirjalassa, osoitteessa Otavankatu 21. Katsastuspaketti alkaen 55€, ilman lisäkuluja.

Katsastus Kangasniemi

Kangasniemellä palvelemme katsastusasioissa Teollisuustiellä, tervetuloa! Meiltä henkilöautojen ja raskaan kaluston katsastuspalvelut sekä AKK-kilpa-autojen katsastukset ammattitaidolla.

Katsastus Varkaus

Tervetuloa katsastukseen Varkauteen. Asemamme löytyy Käpykankaalta, aivan ABC liikenneaseman vierestä.

Katsastus Pieksämäki

Tervetuloa katsastusasioissa palveltavaksi Pieksämäelle. Nähdään asemallamme Helmintiellä!