Katsastus Tuusula

Tervetuloa katsastamaan DEKRAlle Tuusulaan! Katsastusasemalle, joka palveli aiemmin nimellä Tuusulan Autokatsastus Oy. Asemalta löydät työn touhusta tutut tekijät jo vuosien takaa. Rutiinit siis ennallaan, mikä tarkoittaa hyvää ja ripeää palvelua kaikissa katsastusasioissa. Tervetuloa!

FIN

Tänään 8:00-17:00

Tuusulan asema sijaitsee Sulan Portin alueella, joka on monelle tuttu runsaasta autokauppa tarjonnasta. Tältä asemalta löydät myös säähkö- ja hybridiautojen akkutarkastuksen. Tervetuloa asioimaan katsastus ja rekisteröintiasioissa!

0106664740

katsastus.tuusula@dekra.com

Hiekkamäentie 5
04300 Tuusula

Rekisteröintipalvelut 8:30-16:30 (Ruokatauko 10:30-11:15)

 

Aukioloajat

Maanantai8:00-17:00

Tiistai8:00-17:00

Keskiviikko8:00-17:00

Torstai8:00-17:00

Perjantai8:00-17:00

LauantaiSuljettu

SunnuntaiSuljettu

Varaa aika sähköauton akkutestiin

Sähköautojen akkutesti sähköliikenteen asiantuntijoilta

DEKRA:n sähköautojen akkutesti on nopea, luotettava ja neutraali, ja se nostaa nykyistä korkeajänniteakkujen arviointistandardia. Sähköautoilun asiantuntijoina, joilla on vuosien kokemus, tiedämme, että käytetyn sähköauton akun kuntotila (SoH), joka määritellään jäljellä olevana kapasiteettina, vaikuttaa ajoneuvon arvoon ja suorituskykyyn.

DEKRA Katsastus Tuusula

DEKRA Katsastus Tuusula tarjoaa sinulle parhaan tavan varmistaa, että ajoneuvosi on turvallinen ja kunnossa. Ei ole väliä, ajatko hienolla menopelillä tai luotettavalla arkiautolla, DEKRA Katsastus on paikka, jossa asiat hoidetaan perusteellisesti ja ammattitaidolla.

Mitä se tarkoittaa sinulle? Ensinnäkin auton katsastus Tuusulassa ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. Teemme kaikkemme, jotta katsastuskokemuksesi olisi mahdollisimman sujuva ja nopea. Ei turhia odotteluita tai ylimääräisiä kommervenkkejä – vain tehokas ja ystävällinen palvelu.

Miksi sitten juuri DEKRA Katsastus? Emme vain tarkasta ajoneuvoasi pintapuolisesti. Asiantuntijamme Tuusulassa käyvät läpi jokaisen yksityiskohdan varmistaakseen, että autosi on täysin turvallinen ja tieliikennekelpoinen. Katsastus Tuusulassa ei ole pelkkä velvollisuus, se on mahdollisuus varmistaa, että sinä ja matkustajasi olette turvallisesti liikenteessä.

Entäpä ne pienet yllätykset, jotka voivat pilata päiväsi? DEKRA Katsastuksen avulla voit välttää nekin. Tarkastamme autosi perinpohjaisesti, joten et joudu yllättymään ikävistä yllätyksistä tien päällä.

Joten, miksi et varaisi aikaa katsastukseen Tuusulassa jo tänään? DEKRA Katsastus tekee siitä sinulle helpompaa kuin koskaan ennen. Katsastuksen Tuusulassa ei tarvitse olla stressaavaa, kun luotat DEKRAan. Pidä huolta autostasi ja turvallisuudestasi – varaa aika helposti netissä ja anna ammattilaisten hoitaa homma!

Ajankohtaista

Katsastuksen hyödyt liikenneturvallisuudelle ja ympäristölle

Auton katsastaminen säännöllisesti on ympäristö- ja liikenneturvallisuusteko

Uudet tuulilasinpyyhkimet takaavat hyvän näkyvyyden

Kevät on hyvää aikaa vaihtaa uudet pyyhkijät. Mistä voit tietää, että on aika vaihtaa uudet sulat?

Uusi katsastusasema Ouluun

Tervetuloa DEKRA Katsastuksen uudelle asemalle Oulussa! Hyödynnä houkutteleva avajaistarjouksemme: Katsastuspaketti vain 39 euroa. Tule katsastamaan autosi ja nauti nopeasta sekä laadukkaasta palvelusta.