Katsastus Tuuri

Tuurin Autokatsastus Oy on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme Tuuriin. Katsastuspalvelut hoituvat ammattitaidolla samojen tuttujen tekijöiden toimesta edelleen.

FIN

Tänään Suljettu

Tuurin toimipisteemme on toistaiseksi suljettu 1.6. alkaen.

Tuurin Autokatsastus Oy on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme Tuuriin. Katsastuspalvelut hoituvat ammattitaidolla samojen tuttujen tekijöiden toimesta edelleen. Määräaikaiskatsastukset, päästömittaukset, rekisteröintikatsastukset ja muutoskatsastukset Viitamäentiellä Tuurissa.

062315600

katsastus.tuuri@dekra.com

Viitamäentie 5
63610 Tuuri

Aukioloajat

MaanantaiSuljettu

TiistaiSuljettu

KeskiviikkoSuljettu

TorstaiSuljettu

PerjantaiSuljettu

LauantaiSuljettu

SunnuntaiSuljettu

Palvelut ja hinnat

Katsastamme sekä henkilöajoneuvoja että raskasta kalustoa. Yleisimmin käytetyt palvelut on luokiteltu ajoneuvon painon mukaan. Katsastamme kaikilla katsastusasemillamme ajoneuvoja, joiden paino on enintään 3 500 kg, mutta vain joillakin asemillamme on mahdollisuus tarkastaa yli 3 500 kg painavia raskaita ajoneuvoja. Lisäksi tarjoamme tarkastuspalveluita sähkö- ja hybridiautoille sekä erikoiskatsastuksia.

Kevytkalusto max. 3500kg

Katsastuspaketit

Katsastuspaketti nettivaraus ja -maksu

60 €

Määräaikaiskatsastukset

Henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastus

40 €

Mönkijän tai mopoauton määräaikaiskatsastus

40 €

Perävaunun (O2-luokka) määräaikaiskatsastus

40 €

Valvontakatsastus

55 €

Päästötarkastukset

Päästötarkastus bensiini- tai diesel-autolle

35 €

Jälkitarkastukset

Henkilö- tai pakettiauton jälkitarkastus

15 €

DEKRA Katsastus Tuuri

Haluatko varmistaa, että autosi on kunnossa ja turvallinen liikenteessä? DEKRA Katsastus Tuuri on täällä auttamassa sinua! Miksi valita juuri meidät? Kun ajat autosi katsastukseen Tuurin toimipisteellemme, tiedät saavasi asiantuntevaa palvelua paikallisilta ammattilaisilta.

Miksi sitten valita DEKRA Katsastus Tuurissa? Yksi suurimmista syistä on perusteellisuutemme ja huolellisuutemme. Tarkastamme jokaisen yksityiskohdan varmistaaksemme, että autosi on turvallinen ja täyttää kaikki vaatimukset. Emme tingi laadusta, sillä ymmärrämme, että turvallisuus on ykkösasia.

Toinen loistava syy tulla katsastamaan autosi Tuurin toimipisteellämme on ystävällinen ja avulias henkilökuntamme. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että katsastuskokemuksesi on miellyttävä ja stressitön. Emme vain tarkasta autoasi, vaan vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja annamme tarvittaessa hyödyllisiä vinkkejä auton kunnossapidosta.

Ja tiedätkö mikä parasta? Tarjoamme DEKRA Katsastus Tuurissa kilpailukykyiset hinnat. Ymmärrämme, että autoilijoiden ei tarvitse käyttää liikaa rahaa katsastukseen, joten pidämme hinnat kohtuullisina.

Aja suoraan DEKRA Katsastus Tuuriin kun ajoneuvosi on katsastuksen tarpeessa ja anna meidän huolehtia autostasi turvallisesti ja tehokkaasti. Luotettavuus, asiantuntemus ja kohtuulliset hinnat – varaa katsastusaika helposti netissä meidän Tuurin toimipisteellemme!

Ajankohtaista

Akkutestiin soveltuvat automallit

Soveltuuko sähköautosi akkutestiimme? Lisäämme jatkuvasti uusia sähköauto- ja plug-in hybridi-malleja testattavien automallien luetteloomme.

Katsastuksen hyödyt turvallisuudelle ja ympäristölle

Auton katsastaminen säännöllisesti on ympäristö- ja liikenneturvallisuusteko