Katsastus Oulu

Tervetuloa katsastukseen Ouluun! Kun katsastus Oulussa on ajankohtainen, DEKRA Katsastuksella ajoneuvosi on hyvissä käsissä.

FIN

Tänään 9:00-17:00

Kun ajoneuvon katsastusajankohta lähestyy, on tärkeää valita luotettava ja asiantunteva katsastuspalvelu. Tiedäthän, että katsastus ei ole vain lakisääteinen velvollisuus, vaan se on myös mahdollisuus varmistaa, että kulkupelisi on turvallinen niin sinulle kuin muillekin tielläliikkujille. DEKRA Katsastus Oulussa tarjoaa ammattitaitoista, nopeaa ja vaivatonta katsastuspalvelua.

Oulun katsastusasemamme sijaitsee osoitteessa Kiilakivenkuja 4, hyvien kulkureittien varrella Oulun Hiirosessa. Meille on helppo tulla ja palvelemme joustavasti viihtyisissä ja nykyaikaisissa tiloissamme.

0207959890

katsastus.oulu@dekra.com

Kiilakivenkuja 4
90250 Oulu

Aukioloajat

Maanantai9:00-17:00

Tiistai9:00-17:00

Keskiviikko9:00-17:00

Torstai9:00-17:00

Perjantai9:00-17:00

LauantaiSuljettu

SunnuntaiSuljettu

Palvelut Oulussa, Avajaistarjous Katsastuspaketti verkkovarauksella vain 39 euroa! Tervetuloa katsastamaan Hiiroseen!

Kevytkalusto max. 3500kg

Katsastuspaketit

Katsastuspaketti nettivaraus ja -maksu

39 €

Drive-In katsastuspaketti

42 €

Määräaikaiskatsastukset

Henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastus

36 €

Mönkijän tai mopoauton määräaikaiskatsastus

36 €

Valvontakatsastus

55 €

Päästötarkastukset

Päästötarkastus bensiini- tai diesel-autolle

25 €

Jälkitarkastukset

Henkilö- tai pakettiauton jälkitarkastus

20 €

Sähkö- ja hybridiautot

Akkutesti

Akkutesti palvelu

99 €

Varaa aika sähköauton akkutestiin

Sähköautojen akkutesti sähköliikenteen asiantuntijoilta

DEKRA:n sähköautojen akkutesti on nopea, luotettava ja neutraali, ja se nostaa nykyistä korkeajänniteakkujen arviointistandardia. Sähköautoilun asiantuntijoina, tiedämme, että käytetyn sähköauton akun kuntotila (SoH), joka määritellään jäljellä olevana kapasiteettina, vaikuttaa ajoneuvon arvoon ja suorituskykyyn.

DEKRA Katsastus Oulu

Etsinnässä edullinen auton katsastus Oulussa? DEKRA Katsastus Oulu tarjoaa sinulle kaikki tarpeelliset palvelut auton katsastukseen ja turvallisuuden varmistamiseen.

Oulun toimipisteemme sijaitsee aivan keskustan kupeessa. Helppo ja edullinen katsastus Oulun seudulla on meille tärkeä asia, sillä se varmistaa liikenteen turvallisuuden sinulle ja kanssaliikennöitsijöille.

Asiantunteva henkilökuntamme tarkastaa ajoneuvosi läpikotaisin, huomaten pienetkin viat. Näin sinun ei tarvitse huolehtia liikenteessä autosi kunnosta, vaan voit olla varma siitä että kaikki toimii niin kuin pitää.

DEKRA Katsastus Oulun henkilökuntamme ei ole paikalla vain katsastaakseen autosi. Olemme paikalla varmistaaksemme parhaan mahdollisen katsastuskokemuksen. Olemme valmiita vastaamaan kaikkiin katsastuksen aikana heränneisiin kysymyksiisi, sekä antamaan vinkkejä auton kunnossapitoon liittyen.

Mielestämme auton katsastuksen ei tulisi olla kallista, sillä ajoneuvon kunto liittyy suoranaisesti liikenteen turvallisuuteen. Sen vuoksi tarjoamme katsastuksen Oulun toimipisteellämme kilpailukykyisin hinnoin.

Jos auton katsastus Oulun seudulla on ajankohtainen asia, tuo autosi DEKRA Katsastus Ouluun. Varaa siis aika katsastukseen ja me pidämme huolen, että autosi on kunnossa ja turvallinen.

Ajankohtaista

Akkutestiin soveltuvat automallit

Soveltuuko sähköautosi akkutestiimme? Lisäämme jatkuvasti uusia sähköauto- ja plug-in hybridi-malleja testattavien automallien luetteloomme.

Katsastuksen hyödyt turvallisuudelle ja ympäristölle

Auton katsastaminen säännöllisesti on ympäristö- ja liikenneturvallisuusteko