Uusi katsastusasema Ouluun

Uusi DEKRA Katsastusasema avattu Ouluun – Tervetuloa!

DEKRA Katsastus on laajentanut toimintaansa ja avannut uuden, modernin katsastusaseman Hiirosen alueelle Ouluun! Tämä uusi asema on osa DEKRA:n sitoutumista tarjota korkealaatuista palvelua ja tukea autoilijoiden tarpeita ympäri Suomea.

Katsastuspalvelumme

Me DEKRAlla ymmärrämme, että aikasi on arvokasta. Siksi tarjoamme nopeat ja tehokkaat katsastuspalvelut henkilö- ja pakettiautoille, jotka minimoivat odotusaikasi ja varmistavat, että autosi täyttää kaikki turvallisuus- ja ympäristöstandardit. Palvelumme kattavat kaiken tarvittavan kevyen kaluston katsastukseen, sisältäen:

  • Määräaikaiskatsastukset
  • Päästömittaukset ja
  • Jälkitarkastukset.

Käyttämällä uusinta teknologiaa ja asiantuntemusta, varmistamme, että katsastusprosessi sujuu mahdollisimman sujuvasti ja tehokkaasti.

Avajaistarjous – Katsastuspaketti Vain 39 Euroa!

Haluamme toivottaa kaikki uudet asiakkaat tervetulleiksi kokeilemaan palveluitamme erityisellä avajaistarjouksella. Tarjoamme rajoitetun ajan Katsastuspaketin vain 39 euron hintaan! Tämä paketti sisältää kaiken tarvittavan; määräaikaiskatsastuksen sekä pakolliset päästömittaukset, tarjoten sinulle erinomaisen vastineen rahallesi. Edullisen hinnan saat varaamalla ja maksamalla katsastuspaketin netin kautta.

Älä missaa tätä upeaa tarjousta! Tule käymään meillä ja koe DEKRAn luotettava ja asiantunteva katsastuspalvelu itse. Varaa aikasi jo tänään, niin varmistat, että autosi on turvallinen ja valmis tien päälle.