Katsastus Kaarina

Kaarinan SF Katsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Kaarinassa palvelemme henkilö- ja pakettiautojen sekä perävaunujen omistajia. Toimipisteessämme voit hoitaa myös veneiden rekisteröinnit.

FIN

Tänään 9:00-17:00

Kaarinan SF Katsastus on nyt DEKRA Katsastus! Tervetuloa uudelle asemallemme! Kaarinassa palvelemme henkilö- ja pakettiautojen sekä perävaunujen omistajia. Teemme määräaikaiskatsastukset, muutos-, maahantuonti-, muutosrekisteri- ja rekisteröintikatsastukset ripeästi.

050 4404062

sf.kaarina@gmail.com

Kärrykatu 6
20780 Kaarina

Aukioloajat

Maanantai9:00-17:00

Tiistai9:00-17:00

Keskiviikko9:00-17:00

Torstai9:00-17:00

Perjantai9:00-17:00

LauantaiSuljettu

SunnuntaiSuljettu

Palvelut ja hinnat

Kaarinassa katsastamme henkilö- ja pakettiautot, joiden kokonaispaino on enintään 3500kg. Kaarinan asemalla voit katsastaa myös O2-luokan perävaunun, jonka raideleveys on enintään 2,2 metriä.

Kevytkalusto max. 3500kg

Määräaikaiskatsastukset

Henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastus

38 €

Perävaunun (O2-luokka) määräaikaiskatsastus

42 €

Katsastuspaketit

Katsastuspaketti nettivaraus ja -maksu

54 €

Drive-In katsastuspaketti

59 €

Jälkitarkastukset

Henkilö- tai pakettiauton jälkitarkastus

25 €

Henkilö- tai pakettiauton jälkitarkastus (katsastus aloitettu muualla)

32 €

Henkilö- tai pakettiauton jälkitarkastus päästötarkastuksella

40 €

DEKRA Katsastus Kaarina

Jos olet Kaarinassa ja tarvitset katsastusta, paras vaihtoehto on suunnata DEKRA Katsastukseen. Me täällä Kaarinassa tiedämme, että katsastus on enemmän kuin vain pakollinen askare – se on mahdollisuus varmistaa, että ajoneuvosi on turvallinen ja luotettava tiellä liikkuessasi.

DEKRA Katsastus Kaarina tarjoaa sinulle kokeneiden ammattilaisten osaamisen. Meidän tiimimme tietää, mitä etsiä, ja he ovat valmiita auttamaan sinua varmistamaan, että ajoneuvosi on kunnossa. Kun tuot autosi meille, voit luottaa siihen, että se tarkastetaan perusteellisesti ja ammattitaitoisesti.

Tuomalla autosi katsastukseen Kaarinan toimipisteellemme, saat mielenrauhan. Meidän katsastuksemme ovat perusteellisia ja rehellisiä. Emme etsi keinoja lisätä kustannuksia tai löytää vikoja, jotka eivät ole todellisia. Sen sijaan haluamme varmistaa, että autosi on turvallinen ja että tiedät sen olevan sellainen.

DEKRA Katsastus Kaarina on asiakaslähtöinen. Ymmärrämme, että katsastus voi olla stressaavaa ja aikaa vievää, ja siksi pyrimme tekemään prosessista mahdollisimman sujuvaa ja helppoa sinulle. Meidän tavoitteenamme on tehdä katsastuksesta sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, DEKRA Katsastus Kaarina tarjoaa sinulle paitsi palvelun, myös rauhan. Kun tiedät, että ajoneuvosi on käynyt läpi perusteellisen tarkastuksen ja että se on kunnossa, voit ajaa tien päällä luottavaisin mielin.

Joten, kun seuraavan kerran tarvitset katsastusta Kaarinassa, muista valita DEKRA Katsastus Kaarina. Meillä saat asiantuntevaa palvelua, rehellistä arviota ja rauhaa mielellesi. Varaa aika katsastukseen helposti netissä ja varmistaa, että ajoneuvosi on kunnossa!

Ajankohtaista

Akkutestiin soveltuvat automallit

Soveltuuko sähköautosi akkutestiimme? Lisäämme jatkuvasti uusia sähköauto- ja plug-in hybridi-malleja testattavien automallien luetteloomme.

Katsastuksen hyödyt turvallisuudelle ja ympäristölle

Auton katsastaminen säännöllisesti on ympäristö- ja liikenneturvallisuusteko

Uudet tuulilasinpyyhkimet takaavat hyvän näkyvyyden

Kevät on hyvää aikaa vaihtaa uudet pyyhkijät. Mistä voit tietää, että on aika vaihtaa uudet sulat?