Katsastaja, tule meille töihin!

Uusi urasivustomme on julkaistu

DEKRA Katsastuksen uudet urasivut on nyt julkaistu. Urasivuiltamme löydät avoimet työpaikkamme ja tietoa meistä työnantajana. Urasivustomme kautta hakeminen meillä avoinna oleviin tehtäviin onnistuu myös helposti.

Tällä hetkellä haemme

Katsastaja: Etsimme kokeneita katsastajia useille paikkakunnille. Jos sinulta löytyy kokemusta ajoneuvojen katsastuksista ja rekisteröinneistä ja kaipaat uusia haasteita, me tarjoamme sinulle hyvät edut ja työympäristön sekä osaavan tiimin tuen.

Katsastaja-tulokas: Haaveiletko urasta ajoneuvojen katsastuksen parissa? Etsimme katsastusalan tulevia tähtiä usealle paikkakunnalle koulutettavaksi katsastajan tehtäviin. Lue tarkemmat vaatimukset urasivuiltamme ja täytä hakemus.

Urasivustoltamme löydät tarkemmat tiedot molemmista tehtävistä ja voit täyttää hakemuksen.

Voit myös verkostoitua kanssamme urasivustomme kautta, jolloin saat sinua kiinnostavat uudet työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi. Kannattaa silmäillä urasivustoamme aktiivisesti, jos olet kiinnostunut DEKRA Katsastuksesta työnantajana!

Urasivustolle

Ajankohtaista

Etsimme katsastajia usealle paikkakunnalle

Etsimme kokeneita katsastajia usealla paikkakunnalla osaksi DEKRA Katsastuksen tiimiä. Hae nyt!

Uusi urasivustomme on julkaistu

Katsastaja, hae meille töihin! Uusi urasivustomme on julkaistu. Urasivustoltamme löydät avoimet työpaikkamme sekä tietoa meistä työnantajana.